Breng energie weer in beweging

Weg met spanning en stress

De prijs van stress

De prijs van stress kennen we allemaal: minder goed functioneren, minder goed kunnen samenwerken, verlies van focus, minder gemotiveerd zijn, weerstand en afhaakgedrag. Als stress lang aanhoudt, kun je last hebben van zowel lichamelijke, emotionele als cognitieve klachten. Je systeem is dan overbelast. Hier heb jij niet alleen zelf last van, ook anderen in de organisatie hebben dat. Door een verkeerde wisselwerking neemt de stress alleen maar toe en groeit hij uit tot een burn-out. Je energie stort dan volledig in. Je kunt niet anders meer dan stoppen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, steken wij tijdig de helpende hand uit.

 

Lichamelijke klachten

vermoeidheid
slecht slapen
spierpijn
maag- en buikklachten
hoge bloeddruk
hartkloppingen
problemen met eetlust

Emotionele klachten

futloos
opgejaagd gevoel
angstig gevoel
depressiviteit of neerslachtigheid
boosheid
schuldgevoel
machteloosheid
conflicten met je omgeving

Cognitieve klachten

piekeren
concentratie verlies
fouten maken
vergeetachtigheid
besluiteloosheid

De aanpak van BrainMirror

Eerst brengen we samen met jou je problematiek en doelen in beeld. Met behulp van een wetenschappelijk onderbouwd assessment stellen we vast welke groeimogelijkheden je hebt. In het traject leer je inzien wat je tegenhoudt om die doelen te bereiken en wat je nodig hebt om een beter zelf te realiseren. Alle aspecten van je leven komen aan bod: voeding, beweging, ontspanning, werk, mindset, relaties en zingeving.

 

“Het vertalen naar wat resultaten voor mij betekenen en hoe ik mijn performance het snelst kan verbeteren helpt mij nog iedere dag in mijn drukke en hectische baan.”

E-Book
‘Het Geheim van je Brein’.

Ontdek hoe je van binnenuit kunt veranderen. Hoe je weer balans kunt vinden, inzicht kunt krijgen in je patronen en uitzicht krijgt op een nieuw perspectief.

Gratis
Stresstest

Wil je weten hoe hoog jouw stressniveau is? In enkele minuten krijg je een betrouwbare uitslag. De test is gebaseerd op neurowetenschap.

Proeftraining
Ontdek je eigen brein

Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw brein je gedrag aanstuurt? Wil je ervaren hoe jij het maximale uit jezelf kunt halen?

Haal het beste uit jezelf!

Wij helpen je graag op weg

Bel ons op

06 1411 4406

Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

.

Blogs

Samenwerking