Een succesvol team klopt met één hart

Weg met ergernis en stress

 

Het dilemma van de werkgever

Stress in organisaties komt nog veel vaker voor dan ons lief is. Vroeg of laat heb je er als leidinggevende of werkgever ook mee te maken. De directe gevolgen zijn: verlies van arbeidsproductiviteit, een lager bedrijfsresultaat en oplopend ziekteverzuim. Maar er is meer. Stress bij een medewerker heeft zijn weerslag op het hele team en mogelijk ook op je eigen balans. Zijn of haar klachten slokken veel energie op. Je moet een waardevolle medewerker missen, vervanging regelen en —bij een burn-out— zorgen voor een optimaal re-integratietraject. Dan is de tijd rijp dat we een helpende hand uitsteken.Vaak zie je al ruim op tijd dat iemand niet goed functioneert, maar je weet niet goed wat je moet doen. Je bent niet bij machte om daar verandering in te brengen. Je weet je niet goed hoe je iemand weer kunt motiveren. Wij gaan met jou en je medewerker in gesprek en vinden samen een oplossing.

De aanpak van BrainMirror

Op basis van wetenschappelijke kennis brengen we de problematiek in beeld en kunnen we starten met een herstelprogramma. Een duurzaam herstelde medewerker werkt weer vanuit zijn eigen drijfveren en kracht. Na afloop kent hij zijn kwaliteiten en valkuilen en weet hij tijdig een terugval te voorkomen. Desgewenst kan de werknemer een reflectiedocument opstellen.

Groepstrajecten
Als er behoefte is aan een aanpak voor meerdere medewerkers dan kunnen we de individuele sessies combineren met groepstrainingen. Alle aspecten van het leven van de medewerker komen aan bod: voeding, beweging, ontspanning, werk, mindset, relaties en zingeving.

“Ik doe meer de dingen die ik wil doen. De training heeft me mijn brein teruggegeven.”

Haal het beste uit jezelf!

Wij helpen je graag op weg

Bel ons op

06 1411 4406

Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

.

Blogs

Iedereen kan een burn-out krijgen

Iedereen kan een burn-out krijgen

Mindfulness wordt in de medische wereld onderkend als een betrouwbare methode om burn-out te voorkomen of te genezen en wordt daarom ook vaak door ziektekostenverzekeraars vergoed. Iedereen kent wel iemand die een burn-out heeft meegemaakt. Ondanks dat neemt nog...

Lees meer

Samenwerking