Je bent als vrij mens geboren, waarom voel je dan nu niet vrij?

Ontdek weer je oorspronkelijke vrijheid!

“There are only two ways to live your life.  One is as though nothing is a miracle.  The other is as though everything is a miracle.”

―Albert Einstein—

Wil je weten hoe hoog jouw stressniveau is? In een paar minuten doe je de stresstest. Een test die gebaseerd is op neurowetenschap. 

Iedereen herkent wel momenten dat je je gevangen voelt in een situatie, dat je je benauwd voelt bij een ander, klem zit in een relatie of geen weg meer uit je gedachten kunt vinden. Je probeert eruit te breken en bij elke poging wordt het alleen maar erger. Je voelt je gevangen.

Er is een mooi verhaal dat een dergelijke situatie illustreert: In de bergen stond een hut met een glazen wand met een geweldig uitzicht over de bergen. Aan de overliggende zijde was de deur waardoor je de hut binnenkwam. Soms vlogen er vogels door de deur naar binnen die vervolgens tegen de glazen wand vlogen. Meestal waren ze versuft en konden ze buitengezet worden voordat ze bijkwamen. Maar als dat niet lukte, ging de vogel in paniek rondvliegen en omdat hij niet besefte dat de ingang ook de uitgang was, vloog hij telkens tegen de glazen wand. Tot ‘ie vermoeid neerstortte.

Zo is het ook met ons. We realiseren ons vaak niet dat we onszelf gevangen hebben gezet. Waar is de deur waardoor we de vrijheid weer kunnen vinden? Hoe vinden we die deur? Hoe zou het voor jou zijn als je je oorspronkelijke vrijheid weer zou terugvinden?

Hoe vinden we vrijheid?

Simpel gezegd: door een stap terug te doen. Wat is dat, een stap terug doen? Meestal proberen we eruit te komen door een stap vóóruit te zetten. We handelen dan vanuit de automatische piloot en beseffen niet dat we onze situatie alleen maar verslechteren. Die automatische piloot bestaat uit kernovertuigingen, gewoontepatronen, ideeën die we hebben over onszelf en anderen, voorkeuren, weerstand, etc. Het levert ons stress op en we voelen ons steeds verder gevangen.

De weg naar vrijheid is de weg terug; de weg naar onze oorsprong. Die weg kun je vinden door het trainen van je bewustzijn. De trainingen van Brainmirror brengen je stap voor stap naar die oorspronkelijke vrijheid.

“Ik was gewend te ploeteren, maar nu kon ik het bereiken niet door me in te spannen, maar door me juist te ontspannen. Waarom: omdat ik ervaren heb dat het al lang in me zat.”

E-Book
‘Het Geheim van je Brein’.

Ontdek hoe je van binnenuit kunt veranderen. Hoe je weer balans kunt vinden, inzicht kunt krijgen in je patronen en uitzicht krijgt op een nieuw perspectief.

Gratis
Stresstest

Wil je weten hoe hoog jouw stressniveau is? In enkele minuten krijg je een betrouwbare uitslag. De test is gebaseerd op neurowetenschap.

Proeftraining
Ontdek je eigen brein

Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw brein je gedrag aanstuurt? Wil je ervaren hoe jij het maximale uit jezelf kunt halen?

Haal het beste uit jezelf!

Wij helpen je graag op weg

Bel ons op

06 1411 4406

Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

.

Blogs

Samenwerking