Passie is energie, durven is doen

Bereik meer met minder moeite

Stress wat doet dat met jou?

Iedereen heeft wel eens stress. Dat is normaal. Maar wat doe je als je door stress niet goed meer kunt functioneren, kunt communiceren, het druk is in je hoofd en geen rust meer kunt vinden. Er ontstaan dan langdurige stressklachten en mogelijk is een burn-out dichtbij. De oorzaak is bij iedereen anders. Die is afhankelijk van je rol en verantwoordelijkheden, je biologische structuur, eerdere (traumatische) ervaringen en je sociale omgeving. Bij onze aanpak houden we daar rekening mee.

We helpen jou om het zelfherstellend vermogen, dat in iedereen aanwezig is, weer te activeren. Voor iedereen is er een oplossing. BrainMirror helpt je met een integrale aanpak. We brengen balans in hoofd, hart en lichaam. BrainMirror helpt je om een nieuw perspectief op je leven te vinden door weer je balans te vinden, je te bevrijden van stress en je te ontdoen van de sporen van het verleden, belemmerende overtuigingen en gewoontepatronen. 

Wil je weten hoe hoog jouw stressniveau is? Doe dan de stresstest.

VOOR WERKNEMERS

Stress is vaak de belangrijkste reden die je afhoudt van plezier in je werk. Je wilt prettig werken en optimaal presteren, maar merkt dat je steeds minder energie overhoud. Je vindt het moeilijk om weer vertrouwen te kunnen vinden. Wij helpen je daarbij, zodat je weer zonder stress en in harmonie met je omgeving werkt vanuit je talent en kracht.

VOOR WERKGEVERS

Stressklachten bij medewerkers kosten een organisatie veel: verlies van arbeidsproductiviteit, een lager bedrijfsresultaat en oplopend ziekteverzuim. Je bent niet bij machte om daar verandering in te brengen. Je weet niet hoe je ervoor kunt zorgen dat je medewerker weer gemotiveerd raakt. Wij helpen daarbij door samen te werken aan duurzaam herstel.

VOOR PARTICULIEREN

Stressklachten kosten jou veel: geen plezier meer in je leven en werk, een druk hoofd of verlies van concentratie. Emotioneel zit je ook niet lekker in je vel. Je hebt regelmatig gebrek aan energie. Misschien spelen nare ervaringen uit het verleden nog een rol. Wij helpen je bij een duurzaam herstel en willen ook niets liever dan dat je weer lekker in je vel zit. 

Haal het beste uit jezelf!

Wij helpen je graag op weg

Bel ons op

06 1411 4406

Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

.