Passie is energie, durven is doen

Bereik meer met minder moeite

Werkstress; wat doet dat met jou?

Werkstress geldt voor zowel werknemers, werkgevers en ondernemers. We hebben er allemaal last van werkstress maar ieder heeft wel een andere rol. De achtergrond van stressklachten is bij iedereen anders. Die is afhankelijk van je rol en verantwoordelijkheid in de organisatie, je biologische structuur, eerdere ervaringen en je sociale omgeving. Bij onze aanpak houden we daar rekening mee. We helpen jou om het zelfherstellend vermogen, dat in iedereen aanwezig is, weer te activeren. Voor iedereen is er een oplossing. BrainMirror helpt je met een integrale aanpak. We brengen balans in hoofd, hart en lichaam.

Wil je weten hoe hoog jouw stressniveau is? Doe dan de stresstest.

VOOR WERKNEMERS

Stressklachten kosten jou veel: geen plezier meer in je werk, een druk hoofd of verlies van concentratie. Emotioneel zit je ook niet lekker in je vel. Je weet niet hoe je je energie weer kunt vinden. Wij helpen je bij een duurzaam herstel en willen ook niets liever dan dat je weer fluitend naar je werk gaat.

VOOR WERKGEVERS

Stressklachten bij medewerkers kosten een organisatie veel: verlies van arbeidsproductiviteit, een lager bedrijfsresultaat en oplopend ziekteverzuim. Je bent niet bij machte om daar verandering in te brengen. Je weet niet hoe je ervoor kunt zorgen dat je medewerker weer gemotiveerd raakt. Wij helpen daarbij door samen te werken aan duurzaam herstel.

VOOR ONDERNEMERS

Stress is vaak de belangrijkste reden die je afhoudt van succes. Je wilt je droom realiseren en optimaal presteren, maar houdt steeds minder energie over. Je weet niet hoe je weer vertrouwen kunt vinden. Wij helpen je daarbij, zodat je weer kunt bouwen aan je onderneming en werkt vanuit je talent en kracht.

Haal het beste uit jezelf!

Wij helpen je graag op weg

Bel ons op

06 1411 4406

Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

.