Jij kunt van binnenuit je eigen grenzen verleggen.

Vrij van stress en hindernissen

 

Jouw ontwikkeldoelen

Loop je regelmatig tegen de zelfde dingen aan? Ervaar je vaak stress? Heb je weinig plezier meer in je leven en werk? Pieker je veel of heb je een druk hoofd? Kun je moeilijk concentreren of verlies van concentratie? Zit jeEmotioneel ook niet lekker in je vel? Heb je regelmatig gebrek aan energie? Spelen nare ervaringen uit het verleden nog een rol?

Wij helpen je bij een duurzaam herstel en willen ook niets liever dan dat je weer lekker in je vel zit. De trainingen van BrainMirror zijn gericht op verandering van binnenuit. De trainingen zijn maatwerk en spelen in op jouw ontwikkeldoelen. Ons doel is jou te helpen om vanuit eigen kracht nieuwe wegen in te slaan. Daarvoor is het nodig je vragen helder te krijgen en die eigen kracht te ontdekken.

In de trainingen kunnen de volgende ontwikkeldoelen aan de orde komen.

  • stressreductie en herstel van burn-out
  • emotionele balans en traumaverwerking
  • neerslachtigheid en depresieve stemming
  • angst, onzekerheid en piekeren
  • slapeloosheid en rusteloosheid
  • communicatie en betere samenwerking
  • persoonlijk leiderschap
  • omgaan met ADHD, ADD en ontwikkelstoornissen

Integrale aanpak van BrainMirror

Eerst brengen we samen met jou je problematiek en doelen in beeld. Met behulp van een wetenschappelijk onderbouwd assessment stellen we vast welke groeimogelijkheden je hebt. In het traject leer je inzien wat je tegenhoudt om die doelen te bereiken en wat je nodig hebt om een beter zelf te realiseren. Alle aspecten van je leven komen aan bod: voeding, beweging, ontspanning, werk, mindset, relaties en zingeving.

E-Book
Het Geheim van je Brein

Ontdek hoe je van binnenuit kunt veranderen. Hoe je weer balans kunt vinden, inzicht kunt krijgen in je patronen en uitzicht krijgt op een nieuw perspectief.

Doe de gratis
Stresstest

Wil je weten hoe hoog jouw stressniveau is? In enkele minuten krijg je een betrouwbare uitslag. De test is gebaseerd op neurowetenschap. Daarna krijg je tips en adviezenom stress de baas te blijven. 

Doe
De breinbalanstest

Door te onderzoeken hoe de chemische balans in je brein is, kunnen we vaststellen wat je sterke kanten zijn, maar ook wat je zwaktes zijn. Op basis hiervan krijg je een rapport met voeding- en leefstijladviezen.

Proeftraining
Ontdek je eigen brein

Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw brein je gedrag aanstuurt? Door een proeftraining kun je als het ware in je eigen brein kijken en krijg je uitleg over de trainingen. We bespreken waar je tegenaan loopt.  

“Eindelijk kon ik werken aan mijn ontwikkeldoelen zonder er echt voor hoeven te werken. Ik was gewend te ploeteren, maar nu kon ik het bereiken niet door me in te spannen, maar door me juist te ontspannen. Waarom: omdat ik ervaren heb dat het al lang in me zat.”

Haal het beste uit jezelf!

Wij helpen je graag op weg

Bel ons op

06 1411 4406

Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

.

Nieuwsgierig naar hoe je brein werkt?

Blogs

Iedereen kan een burn-out krijgen

Iedereen kan een burn-out krijgen

Mindfulness wordt in de medische wereld onderkend als een betrouwbare methode om burn-out te voorkomen of te genezen en wordt daarom ook vaak door ziektekostenverzekeraars vergoed. Iedereen kent wel iemand die een burn-out heeft meegemaakt. Ondanks dat neemt nog...

Lees meer

Samenwerking