De helpende hand om van je stress af te komen

Visie

Onze visie is dat mensen leren van binnenuit. Je bent je eigen leermeester. Je bent je eigen deskundige. Daarvoor is het nodig te luisteren naar je eigen ervaringen en te leren van de feedback die jezelf genereert. Door je kijken naar je eigen ervaring en je weer te verbinden met je eigen kracht kun je je belemmerende overtuigingen en gewoonte patronen doorbreken en ben je instaat om vanuit je missie te leven. Dit doen we vanuit een integraal mensbeeld, wetenschappelijke kennis, eeuwen oude ervaring, persoonlijke aandacht, veiligheid, vertrouwen.

 

Missie

BrainMirror ondersteunt jouw bewustwordingsproces en herstelt jouw zelfregulerend vermogen. BrainMirror helpt je om een nieuw perspectief op je leven te vinden door weer je balans te vinden, je te bevrijden van stress en je te ontdoen van de sporen van het verleden, belemmerende overtuigingen en gewoontepatronen. BrainMirror biedt je de gelegenheid te functioneren vanuit eigen kracht, vanuit flow om te gaan met uitdagingen, met nieuwsgierigheid en overgave te leven en je eigen verantwoordelijkheid te nemen.

 

Onze waarden

N

Verandering van binnenuit

BrainMirror helpt je weer de regie over je leven te nemen en jezelf te veranderen in de lijn met je eigen natuur en energie. 

 

N

Wetenschappelijke basis

BrainMirror werkt vanuit recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van neuroscience en mindfulness.

 

N

Je bent je eigen leermeester

BrainMirror ziet in elke mens een ervaringsdeskundige en je ontwikkeld jezelf door te kijken naar je eigen ervaringen.

 

N

Integraal mensbeeld

Bij BrainMirror zien we je klacht in relatie tot jou als een integraal mens met een fysiek lichaam, energie, intuitie, emoties en denken.

 

N

Veiligheid en vertrouwen

Door jou een veilige plek te bieden kun je werken aan jouw welzijn. Openheid en transparantie vormen de vertrouwensbasis voor onze dienstverlening.

 

N

Aandacht

Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn de hoofdingrediënten van een succesvol ontwikkelingstraject.

 

Eric van den Berg

Eric van den Berg is een ervaren coach en trainer. In zijn werk combineert hij modern wetenschappelijke (neuroscience) inzichten met oude meditatietechnieken. De essentie van zijn werk is verandering van binnenuit. Door te trainen en te coachen faciliteert hij dit innerlijke veranderingsproces.

Zijn passie: mensen helpen om de kwaliteiten en drijfveren die in hen aanwezig zijn te ontdekken en tot wasdom te brengen. Het raakt hem als mensen zich niet goed kunnen ontplooien of als organisaties in hun ontwikkelingen stagneren.

Zijn talent: mensen in contact brengen met hun innerlijk kompas. Hij helpt mensen weer in contact te komen met hun persoonlijke drijfveren en van daaruit zich met elkaar te verbinden.

Sinds zijn 16e is Eric vertrouwd met meditatie en Oosterse filosofie. Tijdens zijn studie kunstgeschiedenis en filosofie maakte hij in 1983 kennis met het zenboeddhisme. Na tien jaar ervaring als directeur van een grote maatschappelijke instelling en consultant heeft hij zich in 2009 toegelegd op het trainen en coachen van mensen in organisaties.

Hij volgde zijn opleiding tot coach en neurofeedback-therapeut bij het Neurotherapie Centrum Hilversum en de Neurotherapy Centers for Health, Atlanta. Hij heeft meer dan 6 jaar ervaring met het geven van breintrainingen aan verschillende doelgroepen. Hij heeft een rijke ervaring met het geven intensieve trainingen voor verschillende doelen.

Daarnaast is Eric een gecertificeerd trainer Mindfulness(Cat 1). Hij heeft zijn opleiding gevolgd bij See True en nam deel aan vervolgopleidingen bij David Dewulf (B), Franka Warmenhoven en Kate Janke (USA). Hij is aangesloten bij de Vereniging Voor Mindfulness (VVM) en de Vereniging Mindfulness Based Trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN).

Recentelijk volgde Eric de opleiding tot begripscode coach en kan hij mensen en organisaties helpen om te komen tot een betere communicatie. De begripscode helpt om met meer resultaat, betere onderlinge afstemming, meer ruimte voor ieders inbreng en heldere procedures tot goede samenwerking te komen.

E-Book
Het Geheim van je Brein

Ontdek hoe je van binnenuit kunt veranderen. Hoe je weer balans kunt vinden, inzicht kunt krijgen in je patronen en uitzicht krijgt op een nieuw perspectief.

Doe de gratis
Stresstest

Wil je weten hoe hoog jouw stressniveau is? In enkele minuten krijg je een betrouwbare uitslag. De test is gebaseerd op neurowetenschap. Daarna krijg je tips en adviezenom stress de baas te blijven. 

Doe
De breinbalanstest

Door te onderzoeken hoe de chemische balans in je brein is, kunnen we vaststellen wat je sterke kanten zijn, maar ook wat je zwaktes zijn. Op basis hiervan krijg je een rapport met voeding- en leefstijladviezen.

Proeftraining
Ontdek je eigen brein

Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw brein je gedrag aanstuurt? Door een proeftraining kun je als het ware in je eigen brein kijken en krijg je uitleg over de trainingen. We bespreken waar je tegenaan loopt.  

Haal het beste uit jezelf!

Wij helpen je graag op weg

Bel ons op

06 1411 4406

Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

.

Blogs

Iedereen kan een burn-out krijgen

Iedereen kan een burn-out krijgen

Mindfulness wordt in de medische wereld onderkend als een betrouwbare methode om burn-out te voorkomen of te genezen en wordt daarom ook vaak door ziektekostenverzekeraars vergoed. Iedereen kent wel iemand die een burn-out heeft meegemaakt. Ondanks dat neemt nog...

Lees meer

Samenwerking