Jij bent de sleutel tot je eigen succes

Vrij van stress en ondernemen met je talent

 

De prijs van stress

Stress is vaak de belangrijkste reden die je afhoudt van succes. Je wilt je droom realiseren en optimaal presteren, maar houdt steeds minder energie over. Je weet niet hoe je weer vertrouwen kunt vinden. Wij zorgen ervoor dat weer kunt bouwen aan je onderneming en werkt vanuit je talent en kracht. Om goed te kunnen ondernemen moet je al je kwaliteiten onbelemmerd in kunnen zetten. Ondernemen is het maximale uit jezelf halen. Soms kun je dat vanuit de energie die je in huis hebt, maar soms heb je behoefte aan ondersteuning. Je energie wordt dan te veel op de proef gesteld. Stress en burn-out zijn het gevolg.

Integrale aanpak van BrainMirror

Om succesvol te ondernemen moeten verschillende lagen van je bewustzijn goed op elkaar afgestemd zijn. BrainMirror brengt die lagen in beeld en helpt je om daar waar een blokkade is deze op te lossen. Soms ligt de oorzaak voor het uitblijven van het resultaat dieper dan je denkt. Alle aspecten van jouw leven komen aan bod: voeding, beweging, ontspanning, werk, mindset, relaties en zingeving. Binnen drie maanden werken we naar een volledig herstel.

E-Book
‘Het Geheim van je Brein’.

Ontdek hoe je van binnenuit kunt veranderen. Hoe je weer balans kunt vinden, inzicht kunt krijgen in je patronen en uitzicht krijgt op een nieuw perspectief.

Gratis
Stresstest

Wil je weten hoe hoog jouw stressniveau is? In enkele minuten krijg je een betrouwbare uitslag. De test is gebaseerd op neurowetenschap.

Proeftraining
Ontdek je eigen brein

Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw brein je gedrag aanstuurt? Wil je ervaren hoe jij het maximale uit jezelf kunt halen?

“Het effect is dat mijn leiderschapsstijl enorm onderscheidend is geworden. Een grote eigenheid heeft gekregen. Niet kopieerbaar, maar wel duidelijk herkend en gewaardeerd door collega’s en klanten.”

Haal het beste uit jezelf!

Wij helpen je graag op weg

Bel ons op

06 1411 4406

Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

.

Nieuwsgierig naar hoe je brein werkt?

Blogs

Samenwerking