Je werkt samen in een team, waarom heb je het gevoel dat je er alleen voor staat?

Voel je weer open en verbonden met anderen!

“Talent wins games, but teamwork wins championships.”

—Micheal Jordan—

Wil je weten hoe hoog jouw stressniveau is? In een paar minuten doe je de stresstest. Een test die gebaseerd is op neurowetenschap. 

Je kent vast wel een moment dat je geen aansluiting meer voelt met anderen in je omgeving. Heb je het idee dat je niet meer begrepen voelt? Raak je door emoties overmand? Heb je vaak conflicten? Trek je je vaak terug of voel je dat je geisoleerd wordt?  Je bent niet meer in staat om open en eerlijk te communiceren. Je weet niet hoe dit te doorbreken en voelt je eenzaam. Of je doet iets waardoor het allen maar erger wordt. Je buitengesloten voelen is een van de meest pijnlijke ervaringen die je kunt hebben. Emoties zoals angst, boosheid en verdriet spelen daarbij een grote rol en kunnen je volledig uit balans brengen. Hoe zou het voor jou zijn om echt samen te werken?

De behoefte om ergens bij te horen maakt deel uit van het menselijk bestaan. Moeder Teresa heeft ooit gezegd: “Ongewenst zijn, ongeliefd, niemand die om je geeft, vergeten door iedereen, ik denk dat dat een veel grotere honger is, een veel grotere armoede dan iemand die niets te eten heeft.” Of het nu gaat om een feest, een uitje of een team op je werk waar je niet bij hoort, het is bijzonder pijnlijk om buitengesloten of sociaal afgewezen te worden. Onderzoek heeft uitgewezen dat de hersenen sociale pijn in hetzelfde gebied verwerken als fysieke pijn.

Het kan zijn dat je daadwerkelijk in een situatie zit met veel negatieve energie. De vraag is dan, waarom je niet weggaat. Maar het kan ook zijn dat je een negatieve blik op je omgeving hebt. De meeste mensen die tegen een burn-out aanlopen zijn sociaal niet altijd even ‘handig’. Conflicten ontstaan dan onbedoeld. Ook kan het zijn dat je oude conflicten uit je jeugd nog niet hebt opgelost, waardoor je reageert op huidige situaties alsof je nog in het verleden leeft.

Hoewel het zwaar is om buitengesloten te worden, zijn er wel manieren om op een positieve manier met de situatie om te gaan. Door het trainen van je bewustzijn kun je leren in je eigen kracht te gaan staan, opener te worden en kun je oude pijn alsnog verwerken. Onze trainingen geven je weer de kracht om vanuit liefde en verbinding met anderen om te gaan.

“Wij hebben jou het afgelopen jaar van een individuele werker die regelmatig vanuit boosheid reageerde op zaken zien veranderen naar een ontspannen collega die een teamspeler is geworden en die een voortrekkersrol heeft genomen in een positieve ontwikkeling van het team.

E-Book
‘Het Geheim van je Brein’.

Ontdek hoe je van binnenuit kunt veranderen. Hoe je weer balans kunt vinden, inzicht kunt krijgen in je patronen en uitzicht krijgt op een nieuw perspectief.

Gratis
Stresstest

Wil je weten hoe hoog jouw stressniveau is? In enkele minuten krijg je een betrouwbare uitslag. De test is gebaseerd op neurowetenschap.

Proeftraining
Ontdek je eigen brein

Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw brein je gedrag aanstuurt? Wil je ervaren hoe jij het maximale uit jezelf kunt halen?

Haal het beste uit jezelf!

Wij helpen je graag op weg

Bel ons op

06 1411 4406

Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

.

Blogs

Samenwerking