Je had ooit een droom. Waarom geloof je er niet meer in?

Durf weer te dromen en leef met meer passie en plezier!

“The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We’ve created a society that honours the servant and has forgotten the gift.”

―Albert Einstein—

Wil je weten hoe hoog jouw stressniveau is? In een paar minuten doe je de stresstest. Een test die gebaseerd is op neurowetenschap. 

Heb je het gevoel dat je geen doel meer hebt in je leven? Word je geleefd? Bepalen anderen jouw keuzes? Weet je niet meer waarje blij van wordt? Hoe zou het voor jou zijn als je weer met al je energie ergens voor kunt gaan?  Waar droomde je vroeger van? Heb jij een droom die voor jou het leven uitdagender, zinvoller en misschien zelfs avontuurlijker maakt? Wat is er nu van je dromen terechtgekomen?

In 1995 legde Steve Jobs uit wat je nodig hebt om een succesvol ondernemer te worden: “Iets vinden dat je echt raakt. Een idee, een probleem of een fout waar je echt passie voor hebt, anders zal je niet het doorzettingsvermogen vinden dat je nodig hebt om vol te houden.”

We moeten een droom hebben om dingen mogelijk te maken. Wat we zelf niet voor ogen zien, kunnen we ook niet creëren.

Je droom realiseren.

Dromen zijn het vertrekpunt van je handelen. Het is je missie. En je missie geeft vorm en richting aan je talent. Je droom realiseren bestaat uit twee stappen: In eerste instantie bewust worden van wat je droom is: het helder voor ogen zien. Daarna pas kun je het verwerkelijken en concretiseren: het vormgeven van je droom in en concreet product of dienst. Beide zijn nodig. Om je droom te realiseren heb je vertrouwen nodig. Je kent je talenten en bent in staat risico’s te nemen. Alleen dan haal je het maximale uit je zelf en geef je je talent aan de wereld.

Maar hoe vind je je droom? En… Hoe vind je je droom terug als je het gevoel hebt dat je leven geen richting meer heeft? Als je geleefd wordt en niet meer in lijn met je talent en passie aan het werk bent? Wil je weer met passie werken? Wil je weten wat je echte talent is en hoe je eigen persoonlijke missie kunt vinden?

Dat kan! Ook jij kunt je droom realiseren. Door het trainen van je bewustzijn kun voorbij je belemmerende overtuigingen komen en een helder beeld krijgen van wat jou drijft. Onze trainingen geven je een helder zicht op je talent en je missie. Je verandert namelijk van binnenuit.

“Het effect is dat mijn leiderschapsstijl enorm onderscheidend is geworden. Een grote eigenheid heeft gekregen. Niet kopieerbaar, maar wel duidelijk herkend en gewaardeerd door collega’s en klanten.”

E-Book
Het Geheim van je Brein

Ontdek hoe je van binnenuit kunt veranderen. Hoe je weer balans kunt vinden, inzicht kunt krijgen in je patronen en uitzicht krijgt op een nieuw perspectief.

Doe de gratis
Stresstest

Wil je weten hoe hoog jouw stressniveau is? In enkele minuten krijg je een betrouwbare uitslag. De test is gebaseerd op neurowetenschap. Daarna krijg je tips en adviezenom stress de baas te blijven. 

Doe
De breinbalanstest

Door te onderzoeken hoe de chemische balans in je brein is, kunnen we vaststellen wat je sterke kanten zijn, maar ook wat je zwaktes zijn. Op basis hiervan krijg je een rapport met voeding- en leefstijladviezen.

Proeftraining
Ontdek je eigen brein

Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw brein je gedrag aanstuurt? Door een proeftraining kun je als het ware in je eigen brein kijken en krijg je uitleg over de trainingen. We bespreken waar je tegenaan loopt.  

Haal het beste uit jezelf!

Wij helpen je graag op weg

Bel ons op

06 1411 4406

Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

.

Blogs

Iedereen kan een burn-out krijgen

Iedereen kan een burn-out krijgen

Mindfulness wordt in de medische wereld onderkend als een betrouwbare methode om burn-out te voorkomen of te genezen en wordt daarom ook vaak door ziektekostenverzekeraars vergoed. Iedereen kent wel iemand die een burn-out heeft meegemaakt. Ondanks dat neemt nog...

Lees meer

Samenwerking